Dopoldansko počitniško varstvo

NOGOMETNA ŠOLA ND GORICA ORGANIZIRA DOPOLDANSKO VARSTVO

MED 18. JULIJEM IN 12. AVGUSTOM

 

Turnir_U-13_2.jpgV nogometni šoli ND Gorica smo se odločili naše delovanje nadgraditi tudi na meseca julij in avgust, ko se delo v naši šoli za kratek čas prekine. Zavedamo se, da v tem času starši še vedno hodite v službo in na vsak način morate poskrbeti za vaše najljubše, za vaše otroke. Pri vsem tem vam želimo pomagati tudi mi.

Pripravili smo vam možnost varovanja vaših otrok v dopoldanskem času z izjemno nogometno vsebino in ne samo kot nogometni trening pač pa tudi kot enostavno izobraževanje.

Učili vas bomo izjemnih nogometnih veščin najboljših na svetu kot so Messi, Ronaldo, Neymar, in ostali. Poleg tega pa vam bomo omogočili tekmovanje med vami samimi in vam na koncu podelili nagrade za najbolj pridne in dosledne.

Če še ne trenirate nogometa, naj vas to ne skrbi, saj smo za začetnike pripravili posebni program, kjer je najbolj važno sodelovati in se zabavati.

Dnevni program:

- 8:00 prihod na stadion

- 8:10 nogometni trening

- 9:40 odmor

- 10:00 zabavno izobraževanje

- 11:00 turnir v malem nogometu (obisk presenečenja)

- 12:15 prevzem otrok

 

Turnir_U-13_veselje_1.jpgDopoldanskega aktivnega varstva se boste lahko udeležili vsak delovni dan od ponedeljka do petka.

POTEK

Vsak delovni dan od 18.07.2016 - 12.08.2016. Svojega otroka pripeljete ob 8:00 zjutraj in prevzamete ob 12:15.

Program je sestavljen iz: nogometnega treninga, enostavnega izobraževanja in uličnega turnirja v nogometu

CENA

Cena udeležbe je 3 EUR/dan oziroma samo 50 EUR za celotno obdobje.

PRIJAVNICA

V primeru odločitve izpolnite zahtevane podatke spodaj in nam s klikom ''pošlji'' pošljite formular nazaj. FORMULAR ZA PRIJAVO DOBITE TUKAJ (KLIKNI).

Več informacij: nogometnasola@nd-gorica.com

Nogometna šola ND Gorica