Klubska kartica ND Gorica

Klubska kartica ND Gorica

(ND Gorica Card)

ND Gorica se kot sodoben športni kolektiv vse bolj obrača k svojim podpornikom, številnim gledalcem in obiskovalcem tekem v Športnem parku, navijačem in privržencem kluba. Povezanost kluba z gospodarstvom, mestom, regijo ter še posebej s simpatizerji moštva se v modernem športnem svetu uveljavlja kot najboljši način za skupne dosežke, tako na športnem področju kot pri vseh sferah delovanja profesionalnega športnega kolektiva.   

ND Gorica se s svojim delovanjem, ki nima le tekmovalnega značaja, temveč zasleduje širšo družbeno korist, želi približati obiskovalcem, gledalcem, navijačem, podpornikom kluba. Hiter dostop do informacij, dodatne ponudbe in novosti, ki so povezane z ND Gorica, je temeljna skrb kluba do okolice.

Tako ND Gorica vsem zainteresiranim ponuja pridobitev klubske kartice ND Gorica.

 

UGODNOSTI ZA IMETNIKE KARTICE

Imetniki kartice v prvi vrsti izražajo pripadnost klubu, s tem tudi mestu, regiji, naposled državi in domovini. Imetniki kartice bodo že v kratkem na bolj poenostavljen način kupili vstopnice in tako brez dolgega čakanja pred okenci blagajn vstopili na stadion v Športnem parku. Obveščeni bodo o novostih v zvezi z dogajanjem v klubu ter deležni ugodnosti pri poslovanju s poslovnimi partnerji ND Gorica.

Ugodnosti, ki so imetnikom kartice na voljo v tem trenutku:

- nakup vstopnice za tekme ND Gorica v Športnem parku po hitrem postopku, brez dolgega čakanja pred blagajno,

- 10% popust pri nakupu klubskih artiklov ND Gorica,

- ob koncu sezone bo glede na število obiskov tekem imetniku kartice pripadla simbolična nagrada.

 

POSTOPEK ZA PRIDOBITEV KARTICE    

Za pridobitev klubske kartice ND Gorica izpolnite obrazec in ga posredujte na ND Gorica. Izberite enega izmed načinov:

1.) Na uradni spletni strani kluba www.nd-gorica.com (spodaj) s klikom odprite obrazec, ga izpolnite s svojimi podatki in ga z veljavnim osebnim dokumentom (ki ga po vpogledu o pravilnosti podatkov dobite takoj nazaj) podpisanega oddajte na blagajni ND Gorica ob nakupu vstopnice za posamezno tekmo.

2.) Obrazec lahko dobite tudi na blagajni stadiona v Športnem parku na dan tekme. Obrazec izpolnite s svojimi podatki in ga z veljavnim osebnim dokumentom (ki ga po vpogledu o pravilnosti podatkov dobite takoj nazaj) podpisanega oddajte na blagajni ND Gorica ob nakupu vstopnice za posamezno tekmo.  

 

KARTICO PREJMETE NA BLAGAJNI NA NASLEDNJI DOMAČI TEKMI ALI NA SEDEŽU ND GORICA

Klubsko kartico ND Gorica prejmete na blagajnah stadiona v Športnem parku na prvi domači tekmi po oddaji obrazca ali na sedežu ND Gorica, na Bazoviški 4 v Novi Gorici vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

S klubsko kartico boste lahko odslej na bolj enostaven način obiskovali tekme Hita Gorice ter koristili ugodnosti, ki bodo glede na obvestila ND Gorica v določenih obdobjih pripadala vsem imetnikom kartice.

Ob obiskih tekem v Športnem parku boste brez nepotrebnega čakanja skupaj s klubsko kartico ND Gorica in osebnim dokumentom (ki ga po vpogledu o pravilnosti podatkov dobite takoj nazaj) kupili vstopnico za ogled tekme.

ND Gorica priporoča izdelavo klubske kartice!

OBRAZEC ZA PRIDOBITEV KLUBSKE KARTICE

OBRAZEC ZA PRIDOBITEV KLUBSKE KARTICE ZA MLADOLETNE

 

ND Gorica