Sebastjan Komel je novi direktor ND Gorica

Nova Gorica, 22.06.2015

Komel je nekdanji reprezentant Slovenije U-21, za ND Gorico pa je nastopal šest sezon.

ND Gorica sporoča, da je novi direktor kluba Sebastjan Komel.

Sebastjan Komel je v svoji profesionalni nogometni karieri šest let nosil dres ND Gorice, bil je slovenski reprezentant v vseh mlajših selekcijah, vključno z reprezentanco U-21.

Nastopal je tudi za klube NK Bela Krajina, Brussels FC (Belgija), FC Randers (Danska), Royal Antwerp FC (Belgija), PFC Cherno More Varna (Bolgarija) ter nazadnje še za NK Kras Repen (Italija). Pred kratkim je zaključil igralsko kariero ter se posvetil dokončanju študija.

Komel je ob tem posebej za nd-gorica.com povedal: ''V klubu intenzivno poteka finančna stabilizacija. Nova uprava si iz dneva v dan prizadeva za izboljšanje stanja. Konstruktivno držo so pokazali tudi igralci. Dejstvo je, da si luksuza ne moremo privoščiti. Poskušali se bomo dotakniti vsake najmanjše podrobnosti, ki bi lahko pozitivno vplivala na delovanje in podobo kluba.''  

Ob tem naj omenimo, da sta v vodstvu ND Gorica osebi z istim imenom in priimkom. Donedavni zvezni igralec Sebastjan Komel je direktor kluba, sedanji gospodarstvenik in nekdaj vratar Sebastjan Komel pa je podpredsednik ND Gorica.  

 Komel_Sebastjan_19.jpg

 

 

 

 

 

 

Sebastjan Komel v sezoni 2010/11.

Foto: Arhiv ND Gorica