ŠESTA ZAPOREDNA ZMAGA!!!

Nova Gorica, 23.08.2015

Gorica ostaja na prvem mestu!

ND Gorica je z uspehom nad Krškim s 3:1 zabeležila šesto zaporedno zmago v prvenstvu! Ostajamo na prvem mestu!!!

Odličen obisk, odlična tekma. Domači so najprej zapretili prek znova izjemno razpoloženih Blessinga Elekeja (poskus z glavo) in Amela Džuzdanovića.

V 17. minuti je Eleke potegnil po levi strani, podal na drugo vratnico, kjer je Marko Nunić zabil za 1:0. V naslednjih minutah dva neuspela poskusa Nunića, ki pa je bil v 28. minuti bolj natančen.

Džuzdanović je poslal odličen predložek, Nunić pa je z glavo povišal na 2:0.

Sledila sta strela Elekeja in znova Džuzdanovića, tik pred odhodom na odmor pa je žogo za 3:0 imel Marshal Mfon Johnson. Po podaji s kota je stresel prečnik.

V nadaljevanju znova poskus Nunića, nakar so dvakrat zapretili gostje. V 60. minuti je Urbanč z bele točke znižal na 1:2.

Tik zatem je zaradi protestov junak tekme Marko Nunić dobil drugi rumeni karton. Toda Novogoričani se niso potegnili nazaj. Še naprej so bili gospodarji na igrišču, Džuzdanović pa je v 70. minuti z zvito izvedenim prostim udarcem z velike razdalje presenetil vratarja gostov in postavil končni izid.

V zaključku tekme sta domačo ekipo okrepila Jaka Kolenc (namesto Humarja) in Matija Škarabot (namesto Arčona). Strela sta izvedla še Eleke in Arčon, belo-modri pa so tekmo mirno pripeljali do konca.

V SOBOTO JE NA BONIFIKI PRIMORSKI DERBI! GREMO PO SEDMO, REKORDNO ZMAGO!

 

ND Gorica – NK Krško 3:1 (2:0)

Stadion v Športnem parku, sodniki: Sagrković (Vrhnika), Podobnik (Veliki Gaber), Švarc (Ivančna Gorica).

Strelci: Nunić (17.), 2:0 Nunić (28.), 2:1 Urbanč (60., 11-m), 3:1 Džuzdanović (70.).

ND Gorica: Sorčan, Celcer, Širok, Arčon (od 82. Škarabot), Eleke, Kavčič, Humar (od 72. Kolenc), Džuzdanović, Jogan, Nunić, Johnson.

NK Krško: Zalokar, Petric, Volarič, Urbanč, Poljanec, Sikošek, Jakolić, Drnovšek, Rujović (od 75. Blažinčič), Čeh (od 84. Slivšek), Đukić.

Rumena kartona: Nunić; Volarič.

Rdeč karton: Nunić (62.).