Nogometna šola: kadeti in mladinci iz Ljubljane brez točk

Nova Gorica, 29.08.2015

Tako kadeti kot mladinci so proti Interblocku klonili z 1:2.

Naša mladinska in kadetska ekipa sta v petek popoldan gostovali na Ježici v Ljubljani, kjer sta se pomerili z NK Interblock. Oboji so klonili z 1:2.

KADETI

Na Ježici so prvi na igrišče stopili kadeti. Ob 16. uri so pričeli tekmo 4. kroga. Novogoričani so srečanje odlično začeli. V 19 minuti je Nik Jermol zadel za 1:0. Vse je kazalo na uspeh belo-modrih, a so domači v drugem polčasu speljali preobrat.

V 64. minuti je Getual Veselaj izenačil na 1:1, v 79. minuti pa je za Interblock zadel še Nik Triler. Novogoričani so sicer poskušali zaustaviti preobrat. Trener … je izvedel kar pet zamenjav, a kljub temu poraza ni mogel preprečiti.

Pri belo-modrih sta v drugem polčasu rumena kartona prejela Goran Trifunović in Matic Sever.

Gorica ima iz treh tekem po eno zmago, remi in poraz.

 

MLADINCI

Ob 18. uri pa so igrišče z umetno travo zasedli še mladinci ND Gorice. Po izenačeni tekmi so domači povedli v končnici prvega polčasa. Tekla je 39. minuta, ko je zadel Haris Hajrlahović.

V drugem polčasu so sicer belo-modri poskušali rezultat izenačiti, a jim to ni uspelo. Interblock je namreč v 55. miniti povedel z 2:0. Uspešen je bil Miha Dobnikar.

Toda kmalu zatem, le šest minut je preteklo, je novogoriški branilec Luka Mutavčić znižal za 1:2. Rezultat se, kljub nekaterim poskusom, do konca srečanja ni več spremenil.

Pri Gorici je porumenel Jaša Leban Rijavec.

 

NASLEDNJI KROG

Naslednja tekma tako kadete kot mladince čaka v soboto, 5. septembra v Športnem parku. V goste prihajajta selekciji Olimpije. Na umetni travi kadeti pričenjajo ob 14.00, mladinci pa ob 16.00.