ND Gorica se je z novimi dresi predstavila navijačem

Nova Gorica, 07.09.2015

Na oder so stopili člani, na travniku zaigralo več kot 300 otrok

Dan ND Gorice je v središču mesta v celoti uspel!

Hvala navijačem in vsem obiskovalcem za prijetno vzdušje ter podporo moštvu in mladim članom nogometne šole.

Ponedeljkovo popoldne je bilo v Novi Gorici v znamenju belo-modre barve. Ob 12. uri so se v stavbi mestne občine zbrali predsednik kluba Hari Arčon, direktor Sebastjan Komel, predstavnik mladinskega pogona Florjan Debenjak, kapetan moštva Alen Jogan in trener Miran Srebrnič.

Predsednik Arčon je opisal prehojeno pot, odkar je nova uprava prevzela posle. Poudaril je, da je za njimi težko obdobje in da je klub na dobri poti stabilizacije razmer. Izrazil je veselje, da je ekipa uspela prebuditi pripadnost klubu in da bo klub v tej smeri še okrepil svoje delovanje.

Dogajanje se je nato preselilo na travnik pred mestno hišo, kjer je okrog 300 otrok nogometne šole pred številnimi obiskovalci pokazalo svoje veščine. Dogajanje so popestrili člani navijaške skupine Terror boys.

Dogajanje je svoj vrhunec doseglo na Bevkovem trgu. Po vzoru šova na največjih tekmah, so v novih dresih na oder prikorakali vsi igralci prve ekipe, ki so se jim pridružili tudi trenerji, ostalo osebje iz kluba in uprava.

ND Gorica je premierno predstavila nove drese za letošnjo sezono. Mineva namreč 20 let od zgodovinskega prvega naslova državnih prvakov. Prav zato bo Gorica letos nastopala v progastih, belo-modrih majicah. Takšne so igralci nosili tudi v šampionski sezoni 1995/96.  

 

Nekaj fotografij lahko najdete na Uradnem facebook profilu ND Gorica