Vpogled v nogometno šolo

Nova Gorica, 22.09.2015

Mladinci in kadeti poraženi, v Novem mestu U-15 do nove točke

Mladinci in kadeti so odigrali 7. prvenstveni krog.

MLADINCI

Mladinci ND Gorice so v Športnem parku klonili proti Mariboru z 1:2. Gostje so povedli že takoj na začetku tekme, ko je bil uspešen Niko Vajda. Domači so izenačili v 36. minuti. Zadel je Adrian Rrahmani.

Toda belo-modri niso zadržali točke. V 70. minuti je namreč za Maribor zadel Sven Šoštarič Karič in na Štajersko odnesel tri točke. Domači so opravili eno menjavo in si prislužili kar tri rumene kartone.

 

KADETI 

Tudi kadeti so se poslovili od domačih točk. Mariborčani so zmagali z 1:0. Edini gol je v 40. minuti dosegel Tomi Horvat.

Tako mladinci kot kadeti v soboto, 26. septembra gostujejo na Vranskem. Mladinci tekmo s Šampionom igrajo ob 16.00, kadeti pa dve uri prej.

 

U-15 

Ekipa U-15 pa se je v Novem mestu proti Krki dokopala do točke. Novogoričani so na Dolenjsko prišli po ugoden izid in ga tudi dosegli. V 20. minuti jim je uspelo povesti, ko je bil uspešen Mirko Mutavčić.

Med samo tekmo so si prislužili kar pet rumenih kartonov, v 60. minuti pa je zaradi druge male kazni predčasno z igrišča moral Nik Bučinel. Toda Krka je še pred tem dogodkom, v 40. minuti prek Avdibašića izenačila, kar je bil tudi končni izid tekme.

Novogoričani so tudi brez enega nogometaša zdržali vse poskuse domačih, da bi prišli do zmage.

Naslednji dvoboj jih čaka v soboto ob 16.00. V Novo Gorico na umetno travo prihaja ekipa Jadrana iz Dekanov.