Vpogled v nogometno šolo: visoka zmaga mladincev

Nova Gorica, 13.10.2015

Mladinci 5:0, kadeti 2:2, U-15 brez tekme

MLADINCI

Mladinci ND Gorice so v soboto v Športnem parku visoko s 5:0 premagali ekipo Farmtecha Veržeja in se prebili na peto mesto lestvice.

Pred nekaj manj kot stotimi gledalci se je belo-modrim vendarle odprlo. Začetek srečanja je bil sicer dokaj izenačen, Gorica pa je prvi gol prek Ambroža Klančiča dosegla v 35. minuti tekme. Kmalu zatem so gostje ostali brez izključenega Aljoše Jeriča.

V nadaljevanju pa strelski pohod Novogoričanov. Adrian Rrahmani je na 2:0 povišal že v 4. minuti drugega polčasa. Domačini so se razigrali, tekmo zaključili brez rumenega kartona in dosegli še tri zadetke.

Tako je bil v 66. minuti drugič uspešen Ambrož Klančič, isti igralec pa je tretji gol dosegel deset minut zatem. Končni izid je v 88. minuti postavil Vili Komel.   

Naslednja tekma: sobota 17.10. ob 13.00 – Bravo Publikum : ND Gorica

 

KADETI

Kadeti so na domačem igrišču z Veržejem remizirali z 2:2. Tekmo so začeli izjemno slabo. Gostje so v prvih petnajstih minutah dosegli dva zadetka. Domači pa so potrebovali nekaj časa, da so se prebudili.

Tako je v 27. minuti Nik Jermol znižal na 1:2, kar je bil tudi izid polčasa. Po zadetku sta pri domačih porumenela Matevž Ribič in Petja Majcen.

V nadaljevanju pogumna igra Gorice, ki je lovila izenačenje. Do njega je prišla v 65. minuti, ko je zadel Jaka Kuraj.

Naslednja tekma: sobota 17.10. ob 11.00 – Bravo Publikum : ND Gorica

 

LIGA U-15 ZAHOD

Ekipa U-15 je pretekli konec tedna ostala brez tekme.

V soboto, 17.10. ob 15.00 bodo v Športnem parku igrali proti ekipi Bravo Publikum.

V torek, 20.10. ob 15.00 pa se nam v Biljah obeta sosedski derbi – NK Bilje : ND Gorica.