Brez besed ...

Nova Gorica, 08.11.2015

ND Gorica : FC Luka Koper 1:2

Kaj zapisati po takšni tekmi? Gorica je imela vse, igro, priložnosti, a na koncu izgubila. Tudi zaradi dejavnikov, ki ne sodijo v njeno sfero.

Belo-modri so v derbi vstopili pogumno. Prvi so sicer prek Štromajerja zapretili gostje, a brez nevarnosti za Sorčana.

Za Gorico je v 11. minuti poskusil Amel Džuzdanović. Po priložnosti Burgiča (prvi od mnogih), so v 19. minuti gostje povedli. S strani je diagonalno zadel Hysen Memolla.

Odgovor domačih je bil nenaden. Blessing Eleke je meril v daljši kot in izenačil na 1:1. To je 10. zadetek Nigerijca v sezoni!

Sledili so streli Novogoričanov: dvakrat Goran Cvijanović, dvakrat Blassing Eleke, enkrat Andrej Kotnik, ki je tokrat srečanje začel od prve minute.

V nadaljevanju popolna prevlada belo-modrih. Že takoj na začetku gol Tineta Kavčiča, ki ga je po posvetu sodnik razveljavil. Šlo naj bi za ofsajd, ampak TV posnetek tega ni potrdil.

Zatem znova domači streli: dvakrat Kotnik, petkrat Burgič, ob koncu še Eleke in Marko Nunić. Vmes še povsem čisti gol Amela Džuzdanovića, ki je bil prav tako razveljavljen!

V zadnjem napadu pa gol Štromajerja za 1:2.

Po takšni tekmi smo lahko le brez besed. Fantje so odigrali odlično srečanje, igra in vse okoliščine pa jih tokrat niso nagradile.

Naslednjo tekmo Gorica igra šele čez 17 dni! V 18. krogu, 25. novembra gostujemo v Mariboru!

GREMO, GORICA! NI PREDAJE!

 

ND GORICA – FC LUKA KOPER 1:2 (1:1)

Strelci: Eleke 25.; Memolla 19., Štromajer 93.

ND Gorica: Sorčan, Škarabot (41./Celcer), Kotnik, Širok, Burgič, Eleke, Cvijanović, Kavčič, Džuzdanović (82./Nunić), Jogan, Johnson.

FC Luka Koper: Kahlina, Andrejašič, Šme, Guberac (74./Posavac), Rahmanović (59./Ivančić), Štulac (53./Lotrič ), Dedić, Pavić, Memolla, Hadžić, Štromajer.

Sodnik: Dragoslav Perić (Kranj)