Sobotni družabni večer nogometašev, stroke, uprave in sponzorjev ND Gorica

Nova Gorica, 22.11.2015

V novem NOE Cafe & Wine baru v Šempetru; Foto Lado predstavil nov koledar

V sobotnem večeru so se v novem NOE Café & Wine baru v Šempetru pri Gorici na pobudo nekaterih vidnih podpornikov ND Gorica slednji srečali z nogometaši, strokovnim štabom, upravo in nekaterimi simpatizerji kluba.

Sproščen družabni večer je minil v spoznavanju športnega marketinga in spremljanju dveh tekem, slovenskega derbija med Olimpijo in Mariborom ter španskega el clàsica med Real Madridom in Barcelono.

Pobudnik srečanja Žarko Berlot, direktor družbe Bolton Adriatic je dejal: ''Naš cilj je ustvariti klub ND Gorica tudi izven igrišča. To bomo naredili samo s tesnim sodelovanjem vseh, ki smo v in okrog kluba. ND Gorica mora postati prepoznavna blagovna znamka. Čestitam igralcem in stroki za opravljeno delo na igrišču. Naj tudi nadaljujejo v takšnem slogu. Na nas podpornikih pa je, da bo klub še bolj prepoznaven v lokalnem okolju in širše. Vsi skupaj moramo rasti.''

Nekaj besed sta udeležencem namenila tudi predsednik Hari Arčon in direktor Sebastjan Komel, ki je z udeleženci delil nekaj bistvenih točk nedavne konference za marketing v športu, ki je pod imenom Sporto Conference potekala v Portorožu.

Predsednik Hari Arčon je dejal: ''Pred seboj imamo velik cilj – uspešno nadaljevati zgodbo, ki smo jo začeli 28. maja, ko smo nastopili mandat. Borimo se vsakodnevno. Bistveno pa je, da se po prvem obdobju sedaj pričenjamo krepiti na vseh področjih. Pomembna je medsebojna pomoč in podpora ter vse pozitivno, ki ga z delovanjem v klubu vsakodnevno prenesemo v širše okolje. Kratkoročno pa gremo na zmago! Tako v Mariboru kot v Ljubljani!''

Udeleženci so si lahko prvič ogledali nov koledar za leto 2016, ki ga je pripravil uradni fotograf ND Gorica Foto Lado.       

Foto utrinke družabnega srečanja si boste lahko ogledali na Uradni Facebook strani ND Gorica. Kmalu!