ND Gorica v nedeljo v Stožicah pričenja drugi del prvenstva - prenos na Kanalu A

Nova Gorica, 28.11.2015

Mnenji pred tekmo: Miran Srebrnič in Goran Cvijanović

Dzuzdanovic.jpgND Gorica v nedeljo začenja drugo polovico letošnjega državnega prvenstva. V Stožicah se bo ob 17.45 (prenos na Kanal A) pomerila z vodilno ekipo lige Olimpijo.

Novogoričani so imeli izjemen poletni del sezone in precej slabšega jesenskega. Toda začenja se nova zgodba. Belo-modri so na lestvici še vedno na visokem četrtem mestu, težava ekipe pa je predvsem psihološke narave – kako prebroditi serijo porazov.

Tekmec je nehvaležen. Na obeh letošnjih dvobojih je zmagala Olimpija. Tudi tokrat ni kaznovanih igralcev, verjamemo pa, da je fante predramila podpovprečna igra v Ljudskem vrtu.

Tokrat bo imela Gorica tudi bolj številno navijaško podporo, saj so organizirani navijači za pot v Ljubljano najeli avtobus.

Trener ekipe Miran Srebrnič je za Primorske novice povedal: ''Če želimo upati na pozitiven izid, si takih napak kot v Mariboru preprosto ne smemo privoščiti. Povrniti bo potrebno samozavest v obrambni del ekipe. Olimpija je napadalno moštvo s kopico igralcev, ki so nevarni za gol.''

Za isti medij pa je zvezni igralec Goran Cvijanović dejal: ''V naši igri imamo še kar nekaj rezerv. Tudi igralci na klopi si želijo pokazati vse, kar znajo. Naš trener ima širok izbor. Takoj po koncu tekme z Mariborom smo se z mislimi že osredotočili na tekmo z Ljubljančani. Trenerji bodo pripravili ustrezno taktiko, predvsem v obrambi moramo pokazali več koncentracije. To je eden od pogojev za dober izid.''

Torej, ne preostane drugega kot: GREMO, GORICA!