ND Gorica in Blessing Eleke: ganljivo slovo

Nova Gorica, 28.01.2016

Predsednik Hari Arčon: Blessing si je pri Gorici ustvaril ime. Želimo mu, da na svoji poti pokaže ves svoj razkošen talent.

Slovo_Eleke_3.jpgV slovesni dvorani Mestne občine Nova Gorica je v četrtkovem popoldnevu ND Gorica priredila posebno druženje z mediji.

Rdečo nit dogajanja je predstavljalo obojestransko ganljivo slovo med klubom in njenim donedavnim članom, odličnim napadalcem Blessingom Chibuikejem Elekejem. Kot je znano, se Eleke poslavlja do našega kluba.

Slovo_Eleke_2.jpgOb tej priložnosti je predsednik ND Gorica Hari Arčon v čustvenem nagovoru pri sklenitvi posla izpostavil korektnost vseh vpletenih strani ter posebej poudaril: ''Zelo nam je žal, da Blessing ne bo več del našega kolektiva. A situacija je takšna, da smo bili zaradi nadaljnjega dela kluba primorani posel speljati. Blessing je k nam prišel zelo mlad. Prišel je v neznano, sprejeli smo ga odprtih rok. Pri ND Gorici si je ustvaril ime. Želimo mu, da bi v nadaljnji karieri pokazal ves svoj razkošen talent, ki ga premore.''

Z ganjenim izrazom na obrazu se je odzval tudi igralec Blessing Chibuike Eleke: "Vesel sem, da sem tukaj. Moja zahvala gre vsem - trenerju, predsedniku, direktorju, soigralcem, navijačem. Brez njih mi ne bi uspelo priti do današnje ravni. Ni bilo lahko. Vesel sem, da sem bil član ND Gorica. Nekdanjim soigralcem naj sporočim, da jih čaka lepa prihodnost.''

Več o četrtkovem dogajanju pa v prihodnjih dneh. Samo na nd-gorica.com. Spremljajte nas.

ND Gorica  

Naše mesto, naš ponos.  

 

Foto: Foto Lado - ND Gorica