Gorica poražena ob Gardskem jezeru

Nova Gorica, 26.03.2016

Trening tekma Hellas Verona - ND Gorica 5:0

Go_Verona_1.JPGV sobotnem popoldnevu je ND Gorica odigrala trening tekmo proti članu italijanske Serie A FC Hellasu Veroni.

Srečanje je bilo v trening centru Verone v kraju Peschiera del Garda ob Gardskem jezeru. Končni rezultat je 5:0 za domače, ki so v prvem delu igre dosegli tri, v drugem pa dva zadetka.

Pri Gorici je priložnost za igro dobilo 21 nogometašev, med njimi ni bilo prvega vratarja Grege Sorčana, ki je v kadru mlade reprezentance Slovenije U-21 za ponedeljkovo tekmo z Irsko.

Zadeli so: Luca Toni v 15. in 20. minuti, Federico Viviani v 30. minuti s prostega udarca, Boško Janković v 50. minuti in Giampaolo Pazzini v 55. minuti.

 

FC Hellas Verona : ND Gorica 5:0 (3:0)

Peschiera del Garda, 500 gledalcev

Strelci: Toni 15., 20., Viviani 30., Bošković 50., Pazzini 55.

FC Hellas Verona: Marcone, Pisano, Bianchetti, Samir, Fares, Gilberto, Viviani, Greco, Emanuelson, Toni, Gomez. V drugem polčasu so nastopili še: Coppola, Albertazzi, Janković, Marrone, Furman, Siligardi, Pazzini, Rebić. Trener: Luigi Del Neri

ND Gorica: Štrukelj, Gregorič, Mevlja, Jogan, Celcer, Kotnik, Johnson, Kolenc, Nagode, Burgič, Osuji. V drugem polčasu so igrali še: Lipičar, Boben, Marinič, Arčon, Nunič, Kapić, T. Kavčič, Martinovič, Humar, Curk. Trener: Miran Srebrnič

 

Foto: hellasverona.it