Bliža se 24. april in veliki mednarodni turnir U-13

Nova Gorica, 12.04.2016

Organizatorji in ekipa U-13 pri predsedniku Borutu Pahorju

Sprejem_Pahor_U-13.jpg24. aprila 2016 bo v Športnem parku v Novi Gorici 1. mednarodni turnir dečkov, rojenih 2003 (U-13). Častni pokrovitelj turnirja je predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor.

Na turnirju bo sodelovalo deset ekip iz šestih držav, ki bodo z žrebom razporejene v dve skupini.

Vse o turnirju si lahko pogledate v posebni rubriki na tej spletni strani (klikni).

Pretekli teden so imeli člani organizacijskega odbora turnirja polne roke dela. V sklopu predstavitve turnirja širši javnosti, je bil sprejem naših dečkov s starši pri častnem pokrovitelju, predsedniku države Borutu Pahorju v Ljubljani.

Nepozaben trenutek za vse nas tudi zato, ker je naš predsednik kar precej svojega dragocenega časa posvetil našim fantom, jih z zanimanjem poslušal, jim podaril nogometno žogo s podpisi igralcev Stuttgarta  in jim zaželel vse najboljše na njihovi šolski, športni in življenjski poti.  

Kratek program s predstavitvijo našega društva in sodelujočih ekip se je odvijal v sprejemni dvorani, kjer se vršijo sprejemi vrhunskih športnikov, pomembnih družbenih in političnih osebnosti. Potem pa še posebno presenečenje, lep, spontan pogovor na delovnem mestu predsednika, v njegovi pisarni.

Doživeli so čudovit dan, obogaten z ogledom Nacionalnega športnega centra na Brdu, kjer se pripravlja naša nogometna reprezentanca in kjer je tudi sedež slovenske nogometne zveze.  

Organizatorji so že izvedli žrebanje skupin turnirja, določili razpored tekem, vsi sodelujoči pa bodo prejeli program, prečiščene in usklajene pravilnike v treh jezikih.  

Vsi starši imajo že dodeljene naloge, zagnani so, organiziran je tudi sprejem otrok po naših družinah iz srbskega Niša, ki nam vračajo obisk.

Kot rečeno, vse o turnirju spremljajte na posebni podstrani spletne strani nd-gorica.com .