Napetost narašča: Miran Burgič pred nedeljskim dvobojem

Nova Gorica, 05.05.2016

V NEDELJO VSI V ŠPORTNI PARK!

 

Burgic.jpgBliža se napeta in težko pričakovana tekma. V nedeljo ob 16.55 je v Športnem parku boj za tretje mesto. Z zmago bi se ND Gorica pred zadnjimi tremi krogi Domžalam približala na vsega točko zaostanka.

Klub se je v teh dneh razveselili licence za novo tekmovalno sezono v Prvi ligi TS ter tudi za nastop v evropskih tekmovanjih.

 

Pred nedeljsko tekmo pa napetost narašča. Za nd-gorica.com je pred dvobojem spregovoril eden najbolj izkušenih v moštvu Miran Burgič:

burgic.jpg''Za nas tekma šteje dvojno. V primeru zmage smo si že zabetonirali četrto mesto in se tretjemu približali zgolj na točko. V tem trenutku je naš cilj, da si izborimo nastop v Evropi, in to sami, z lastnimi močmi in znanjem, ne pa da trepetamo in smo odvisni od drugih.''

Burgič je še dejal: ''Domžale so premagljive. Enkrat smo jih letos že ugnali. Vse bo odvisno od nas samih. Moramo začeli odločno, trdo, ne smemo jim puščati prostora. Ključen bo pristop in naša razpoloženost. Vsekakor bomo dali vse od sebe. Lepo bi povabil vse gledalce in navijače, da se na tribuni zberejo v velikem številu. Glasno navijanje nam vedno vlije dodatnih moči. Gremo na zmago!''

TOREJ, V NEDELJO OB 16.55 VSI V ŠPORTNI PARK!

GREMO GORICA!