Vpogled v mlajše selekcije

Nova Gorica, 21.03.2016

Zmaga mladincev, remija kadetov in U-15

MLADINCI

V drugem spomladanskem krogu so mladinci Gorice na domačem igrišču ugnali Krko iz Novega mesta z 1:0.

V precej fer tekmi so Novogoričani prišli do zmage po zadetku Matije Kompara. Lepo akcijo je v zadetek pretvoril prav v zadnji minuti prvega dela igre.

V drugem polčasu so bili domači podjetni in tudi pazljivi v obrambi, tako da Novomeščanom niso dovolili izenačenja.

Pri Gorici sta v igro vstopila rezervista Adrian Rrahmani ter Andraž Kenda.

 

KADETI

Kadeti pa so proti Krki remizirali 3:3. Polčas se je zaključil z vodstvom gostov z 0:1. Zadel je Avdibašić, ki je domačega vratarja premagal v 31. minuti dvoboja.

V nadaljevanju, po le nekaj minutah igre izenačenje za belo-modre v režiji Nika Jermola. Toda izenačen izid ni trajal dolgo. Judež je namreč Krko že v naslednjem napadu popeljal do vnovične prednosti.

A Gorica se ni predala. In tako je Žiga Bizjak zadel dvakrat v razmaku petih minut (69. in 74. minuta). A kaj, ko so Novomeščani še pred koncem tekme znova izenačili, tokrat na 3:3.

Rumena kartona sta pri Gorici prejela Ribič in Bizjak.

 

U-15

Ekipa U-15 je ta konec tedna prav tako igrala na domačem igrišču. Proti ljubljanski Olimpiji so Novogoričani remizirali z 1:1.

Povedli so gostje. Po pol ure igre je bil uspešen Petrović. V nadaljevanju tekme so Novogoričani zaigrali boljše in tudi bolj čvrsto. Tako so prek Blaža Košute že v peti minuti drugega polčasa uspeli izenačiti.

To je bil tudi končni izid tekme. Domači strateg je izvedel eno zamenjavo, ko je Benedetiča zamenjal Vuk.