ND Gorica ima nov grb!

Nova Gorica, 26.06.2017

Spoštovani navijači, podporniki in vsi, ki ste nam zvesti že 70 let!

ND Gorica ima za seboj dolgo in izjemno zgodovino. Vrsto zgodb, prepletenih s padci in vzponi, je bilo že napisanih, povedanih in predvsem doživetih. Pa vendar je potrebno ohraniti preudarno in zrelo zavedanje, da je jutri nov dan, čas za nove izzive ter nova dokazovanja. Ta vizija je nadaljnja pot ND Gorica, ki zagovarja spoštovanje, transparentno sodelovanje ter predano ambicioznost.

Novi grb ND Gorica junij 2016.pngS prihajajočo evropsko tekmo stopamo v novo sezono, znova polno preizkušenj in presenečenj. Eno izmed teh bomo tokrat prvi ponudili mi. Skladno s svežino, ki smo jo v preteklih dveh letih uspešno vnesli v naše društvo, želimo zvestobo lokalnega okolja, po okroglih 70ih letih igranja goriškega nogometa, nadgraditi z novo celostno grafično podobo, pripravljeno v sodelovanju z Bela design d.o.o. Širši javnosti torej sporočamo, da bo imela ND Gorica od tega trenutka dalje nov grb, ki ga bo dopolnjeval (v duhu jubileja) preoblikovan slogan.

Ob tej priložnosti želimo sporočiti, da bo uradna predstavitev novega grba, slogana ter novih dresov potekala v okviru prireditev, na katerih bo ND Gorica sodelovala oziroma jih organizirala v začetku meseca septembra 2017.

 

Termina sta sledeča:

- Tradicionalna uradna predstavitev ND Gorica

(v sodelovanju z Območno obrtno zbornico Nova Gorica)

Kraj: center Nove Gorice, Bevkov trg

Datum: petek, 1. september 2017

 

- Proslava ob 70. letnici delovanja ND Gorica

Kraj: nogometni stadion v Športnem parku v Novi Gorici

Datum: sobota, 2. september 2017

 

Podrobnejše informacije o dogodkih bodo objavljene naknadno.