Nedeljski večer pri nabrušenih Domžalah

Nova Gorica, 04.08.2017

Belo-modre nova preizkušnja čaka v nedeljskem večeru. Ob 20. uri v okviru 4. kroga Prve lige TS gostujejo v Športnem parku v Domžalah.

Tekmec je še kako nabrušen. Domžalčani so pripravili evropsko presenečenje in tudi s pomočjo nekdanjih članov Gorice Matije Široka in Amedeja Vetriha premagali Freiburg. Naslednji nastop jih čaka 17. avgusta proti slovitemu Olimpiqueju iz Marseilla. ND Gorica ob tej priložnosti iskreno čestita Domžalam za izjemen uspeh na mednarodnem prizorišču.  

Toda ne glede na to, se Novogoričani ne bodo predali. Po seriji negativnih izidov je pred varovanci Mirana Srebrniča nov velik izziv – kako prekiniti črno serijo.

Trener je takoj po zadnjem dvoboju v Celju in porazu z 0:1 opozoril na kratek padec koncentracije, kar se ne sme pripetiti, če želi ekipa priti do pozitivnega rezultata.    

Kljub močni vročini so belo-modri čez teden opravili treninge na nivoju, tako da z optimizmom zrejo na nedeljsko srečanje. Domžale so favorit, toda Gorica ima veliko željo za osvojitev prvih točk letos.

Prenos bo na Šport TV.

GREMO, GORICA!