Kapić pred gostovanjem v Kranju

Nova Gorica, 17.08.2017

Novogoričani se v soboto odpravljajo v Kranj, kjer bodo gostovali prvič po 1. decembru 2013, ko je Triglav zadnjič nastopal med elito. Prva tekma 6. kroga letošnje prvoligaške sezone je na sporedu ob 16.00 uri.

Potem, ko so si igralci ND Gorice v izdihljajih tekme z Aluminijem zagotovili svojo premierno zmago v novi sezoni Prve lige TS, se je pred obračunom s kranjskim Triglavom, ki ga vodi nekdanji Novogoričan Tonči Žlogar, pričakovanj dotaknil zvezni igralec Rifet Kapić.

22-letnik je posebej za nd-gorica.com povedal: "Tako kot na vsaki tekmi, tudi v Kranju gremo na zmago. Zelo pomembno je, da smo se vrnili v zmagoviti tek. Vzdušje se je s tem precej popravilo potem, ko smo slabše vstopili v prvenstvo.''

''Pričakujem dobro tekmo. Tekmo, kjer bomo morali izkoristiti svoje priložnosti, ki bodo gotovo prišle. Triglav je v uvodnih tekmah dokazal da gre za čvrstega nasprotnika. Prejemajo malo zadetkov, toda tudi mi imamo svoje adute. Tekmo pričakujemo v odličnem razpoloženju, kot sem že dejal pa si želimo samo zmage.''

Srečanje na Gorenjskem bo zaradi poškodbe očesa izpustil Miha Gregorič. Po poškodbi gležnja sta z vadbo ponovno pričela Tilen Nagode in Rok Bužinel. Pod vprašajem je zaradi bolečine v hrbtu napadalec Andrija Filipović.