Miha Gregorič v pričakovanju Krškega

Nova Gorica, 22.09.2017

ND Gorica po sredini zmagi v pokalu Slovenije v soboto, 23.9.2017 vstopa v drugo četrtino prvenstva. V Športni park Nova Gorica namreč prihaja NK Krško - nasprotnik, s katerim smo se pomerili v uvodnem krogu letošnje tekmovalne sezone.

Samozavest ekipe se je ob pokalnem napredovanju znova nekoliko dvignila. Kljub visokem rezultatu pa je bilo potrebno na igrišču garati, česar se je zavedal tudi Miha Gregorič.

"Napredovanje v pokalnem tekmovanju nas je dodatno napolnilo s samozavestjo in s pozitivnim rezultatom želimo nadaljevati tudi v prvenstvu. Želimo si zmagati in tako ohraniti visoko pozicijo na lestvici".

Krčani so vrtnice v letošnjem prvem krogu Prve Lige Telekom Slovenije že presenetili. Gregorič je mnenja, da tokrat temu ne bo tako: “Pričakujemo zahtevno tekmo. Krško je ekipa, s katero smo imeli že v preteklosti nekaj težav, a verjamem, da bomo tokrat svoje delo opravili po naših željah.''

“Na lestvici smo točkovno dokaj izenačeni, kar pove, da je Krško ekipa, ki napada. To nazorno pokaže tudi število golov, ki jih dosegajo in tudi napadalec, ki trenutno zaseda prvo mesto na lestvici vseh strelcev."

"Morali bomo biti skoncentrirani ter disciplinirani vseh 90 minut, predvsem pa moramo paziti, da gostje ne bodo imeli veliko prostora. Sami bomo morali izkoristiti vsako ponujeno priložnost”, je posebej za nd-gorica.com zaključil branilec Miha Gregorič.

Moštvo trenerja Mirana Srebrniča je v teden krenilo z nekoliko okrnjeno zasedbo, saj sta bila po krajši bolezni odsotna Rifet Kapić in Grega Sorčan. Za tekmo proti Krškemu sta že nared, bo pa zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice prihajajoči obračun zagotovo izpustil Uroš Celcer.

Vstopnice za sobotno domačo tekmo s pričetkom ob 16. uri najdete v predprodaji tukaj .