Rifet Kapić: ohranjamo visoko pozicijo na lestvici

Nova Gorica, 24.09.2017

Od zaostanka do preobrata tekme. Spet se nadaljuje pozitiven niz in dvig samozavesti, ki bo vsekakor pomembna v nadaljevanju prvenstva. ND Gorica je doma z 2:1 ugnala NK Krško. 

''V tekmo smo krenili preveč lahkotno, ob tem pa prejeli hiter gol iz kota. V nadaljevanju smo stopili skupaj in se iz minute v minuto dvigovali. Izid nam je uspelo hitro izenačiti. Sledilo je obdobje nervozne igre in naivnih napak, v katerem je sledila tudi 11-metrovka. Gostje je na našo srečo niso zadeli in mislim, da je to prevesilo tekmo na našo stran.''

Miran Srebrnič je bil prisiljen menjati že na samem začetku srečanja, saj se je hitro poškodoval branilec Miha Gregorič. Kljub poškodbi pomembnega člena ekipe, se je ekipa hitro zbrala in nadaljevala z agresivno-napadalno igro, kar se je obrestovalo.

Kapić Rifet vs. Krško 23.9.2017.jpg''Drugi polčas smo pričeli nekoliko agresivnejše. Rezultat tega je bil drugi zadetek in preobrat tekme v našo korist. Vesel sem zadetka, a na koncu šteje samo zmaga in ohranitev visoke pozicije na lestvici,'' je po nervoznem srečanju povedal naš tokratni sogovornik Rifet Kapić.

Dragocene točke so tako ostale doma. Sledi teden priprav na zahtevnega tekmeca, NK Olimpija. Se vidimo v Stožicah!