Pred nami so številni oktobrski dvoboji

Nova Gorica, 08.10.2017

Po prvem tednu vadbe brez srečanj sledi še drugi teden priprav na nadaljevanje sezone. V drugi polovici oktobra je na sporedu kar pet tekem.

Novogoriški nogometaši bodo naslednji nastop opravili v soboto v domačem Športnem parku proti Celjanom. Dvoboj se bo pričel ob 15. uri.

Zagotovite si vstopnice (klikni tukaj). Pridite in podprite svoj lokalni klub.

 

Treningi ta teden potekajo po naslednjem razporedu.

V ponedeljek ob 16. uri, v torek ob 9.30 in 16.00, v sredo in četrtek ob 15. uri, v petek pa ob 10.00. Po sobotni tekmi bodo igralci v nedeljo ob 10. uri opravili še en trening.

 

Druga polovica oktobra bo sicer tekmovalno precej naporna.

Poleg že omenjene tekme s Celjani, belo-modre že prihodnjo sredo, 17. 10. ob 15.00 čaka prvi obračun v četrtfinalu Pokala Slovenje. V Kranju gostujejo pri Triglavu.

V soboto, 21. oktobra ob 15. uri v Športni park v okviru 13. kroga Prve lige TS prihajajo Domžale, nakar bo v sredo, 25. oktobra na domačih tleh še povratni pokalni dvoboj s Triglavom. V soboto, 28. tega meseca pa sledi še prvenstveni obračun pri Aluminiju.

Zagotovo napeti trije tedni, v katerih si belo-modri lahko zagotovijo tudi napredovanje med četverico najboljših v Pokalu Slovenije!

GREMO, GORICA!