Jermolu prva profesionalna pogodba

Nova Gorica, 19.10.2017

Nogometno društvo Gorica sporoča, da je s perspektivnim igralcem mladinske ekipe Nikom Jermolom sklenilo 4-letno sodelovanje.

18-letni igralec sredine igrišča je član kluba vse od leta 2014, v dosedanjem obdobju pa je zaigral tako za selekciji U17 kot U19, v članski konkurenci pa je ''debitiral'' na prijateljski tekmi proti Olimpiji, kjer se je tudi vpisal med strelce.

''Svoje prve profesionalne pogodbe in s tem izkazanega zaupanja s strani ND Gorica sem zelo vesel. Moja nogometna pot se tako šele začenja. Dosedanje delo je bilo nagrajeno, toda tisto pravo me še čaka, a tega se že veselim.''

Jermol, ki je v tekoči sezoni 1. slovenske mladinske lige pod vodstvom trenerja Simona Živca nastopil na vseh osmih tekmah, med strelce pa se je vpisal trikrat je ob tem dodal: “V prihodnje si želim izkoristiti vsako priložnost, ki mi bo ponujena in upravičiti zaupanje trenerja in soigralcev.''

“V Novi Gorici se z mladimi nogometaši dela izvrstno. Kvaliteta dela oziroma strokovnost trenerjev je na visokem nivoju in to je tisto česar si vsak mladi igralec želi oziroma potrebuje za razvoj,” je zaključil mladi up ND Gorica.