Žigon pred tekmo z NK Domžale

Nova Gorica, 20.10.2017

Novogoričane jutri, ob 15.00 čaka nova domača tekma. V Športni park prihajajo vselej zahtevni Domžalčani, ki trenutno zasedajo peto mesto prvoligaške konkurence.

Napadalec Dejan Žigon si pred srečanjem 13. kroga želi nove zmage, a v isti sapi dodaja, da ne bo lahko: “Cilji so enaki kot vselej. Želimo si prikazati dobro predstavo in seveda zabeležiti tri točke, ki bi nas ohranile na visokih položajih.”

“Zavedamo se, da imajo Domžale kvalitetno ekipo, toda na tekmo smo se dobro pripravili in mislim, da imamo lepe priložnosti da nam na koncu uspe vnovič slaviti”.

Domžalčani so iz točkovnega vidika trenutno na lestvici Prve Lige Telekom Slovenije tri točke za Gorico, Žigon pa verjame, da bo temu tako tudi po koncu sobotnega dvoboja: “Gre za zelo pomembno in zahtevno srečanje, saj bi se z zmago odlepili za šest točk prednosti, kar ni malo. Potrebno bo biti na visokem nivoju zbranosti od prve do zadnje minute.”

Modro-beli bodo še drugi zaporedni prvenstveni obračun igrali na domačem igrišču: “Pravijo, da igramo doma slabše kot v gosteh, ampak sam sem mnenja, da moramo že jutri pokazati kdo je tukaj domačin in s to miselnostjo bomo tudi odšli v tekmo''.

Tekmo bo zaradi zdravstvenih težav tokrat izpustil samo kapetan ekipe Alen Jogan, po prestani kazni zaradi rdečega kartona pa se v moštvo vrača Matija Škarabot.