Realno sprejeli poraz, misli že na sredini preizkušnji

Nova Gorica, 22.10.2017

Po bolečem, a realnem domačem porazu z Domžalami (1:3) so nogometaši ND Gorice že osredotočeni na sredino tekmo s Triglavom. Ta se v Športnem parku prične ob 17.15 uri.

Preboj v polfinale Pokala Slovenije bi pomenil pravšnji obliž na sobotno rano, branilec Miha Gregorič pa je sobotno srečanje z Domžalčani opisal takole: ''Hitro smo povedli, nato smo vajeti igre nekoliko prepustili nasprotniku. Ob koncu prvega polčasa je bil splet nenavadnih dogodkov. Domžalčani so takrat tudi izenačili.''

''V drugem delu smo prejeli hiter zadetek, po nekem času še enega in tako je bila tekma odločena. Poskušali smo, da bi se vsaj približali, toda nismo si uspeli ustvariti konkretnih priložnosti.''

Treningi se sicer nadaljujejo v ponedeljek ob 16. uri. V torek je na sporedu vadba ob 10.00. Tudi v sredo ob istem časovnem terminu je na sporedu trening, na katerega pa so vpoklicani igralci, ki ne bodo v kadru za popoldansko tekmo.

Kot rečeno, v sredo ob 17.15, povratna tekma ND Gorica : NK Triglav Kranj. Belo-modri imajo zadetek prednosti, v igri pa je preboj med štiri najboljše. Pridružite se nam v Športnem parku.

Četrtkov in sobotni trening sta ob 10. uri, petkov pa ob 16. uri.

Naslednja prvenstvena tekma je na sporedu v nedeljo ob 18.45. ND Gorica gostuje v Kridričevem pri NK Aluminij.