Jani Curk v pričakovanju napredovanja

Nova Gorica, 24.10.2017

Nogometaše ND Gorica v sredo ob 17.15 uri čaka povratna tekma četrtfinala Pokala Slovenije. Modro-beli se bodo na domačem igrišču pomerili s kranjskim Triglavom, ki so ga v prvi tekmi ugnali z 1:0.

Srečanje v Kranju je v drugem polčasu odločil Osuji Bede Amarachi. Pred prihajajočo tekmo pa je za nd-gorica.com spregovoril branilec Jani Curk: ''Pokal je popolnoma druga zgodba, zato sobotni poraz ne sme imeti na ekipo nikakršnega vpliva. Imamo vodstvo s prve tekme, igramo doma, kar je lahko samo prednost. Te dejavnike bomo morali obrniti v našo korist in tekmo pametno pripeljati do konca.''

Tako Goričani kot tudi igralci Triglava so med vikendom v 13. krogu Prve lige TS doživeli poraz. V Športnem parku so se zmage veselili Domžalčani, v Stožicah je bila od Kranjčanov boljša Olimpija.

''S strani Triglava gre pričakovati, da bo napadal že od samega začetka, saj morajo nadoknaditi zaostanek s prve tekme. So kakovostna ekipa, ki je v zadnjih nekaj dvobojih prikazala dobro igro, tako da bo potrebno iti v srečanje na polno, saj jih lahko samo na takšen način premagamo. Uvrstitev v polfinale je edina želja in prepričan sem, da nam bo to tudi uspelo,'' je ob koncu dejal Curk.

Zaradi povišane telesne temperature na zadnjih treningih ni bilo Rifeta Kapića, tudi tokrat pa bo tekmo izpustil Alen Jogan, ki še ni dokončno zacelil poškodbe reber.

VABLJENI V ŠPORTNI PARK!

PODPRIMO GORICO ZA PREBOJ V POLFINALE POKALA!