Matija Škarabot optimističen

Nova Gorica, 29.10.2017

Varovance prvega trenerja ND Gorica, Mirana Srebrniča v 14. krogu Prve lige TS čaka gostovanje v Kidričevem, kjer se bodo pomerili z domačim Aluminijem.  

Ekipi, ki sta si med tednom zagotovili napredovanje v polfinale Pokala Slovenije, čaka jubilejno deseto medsebojno srečanje. Pred njim je misli strnil branilec Matija Škarabot: “Tokrat gostujemo v Kidričevem, kjer smo v zadnjem času dobro igrali. To tradicijo pa si z novimi tremi točkami seveda želimo nadaljevati.”  

Modro-beli so se v dosedanjem delu prvenstva veselili šestkrat, kar pomeni, da v prihajajočem dvoboju z Štajerci lovijo pravljično sedmico: “Zmaga je vse, kar sedaj potrebujemo, se pa obenem zavedamo, da je vsako moštvo v tem prvenstvu zahtevno. Enako velja za gostovanja, še posebej to v Kidričevem, tako da bo treba it kar na nož.”  

O tem, ali lahko ND Gorica tekmovanje zaključi med vodilno trojico je Škarabot dejal: “Naš cilj je Evropa in za to se bomo definitivno borili. Mi gremo v vsako tekmo z željo po zmagi, ne glede na nasprotnika, toda prvenstvo je še dolgo in izenačeno. V nogometu je vse možno, tako da bomo na koncu videli, kaj nam bo uspelo doseči.”  

Naj dodamo, da si bo obračun moč ogledati tudi v neposrednem televizijskem prenosu na Šport TV 1.

GREMO, GORICA!