Rok Grudina v pričakovanju Triglava

Nova Gorica, 03.11.2017

Novogoričane v soboto ob 13. uri v domačem Športnem parku čaka že četrti dvoboj s kranjskim Triglavom to jesen. Pred mikrofon nd-gorica.com se je tokrat postavil zvezni igralec Rok Grudina.  

ND Gorica bo jutri odigrala še 15 tekmo v letošnji jeseni, skupaj s štirimi evropskimi in tremi pokalnimi pa je to že 22. srečanje v vseh tekmovanjih letos.

''Res je, da igramo že četrtič v sezoni proti Triglavu, vendar je vsaka tekma poglavje zase. Tudi na to srečanje smo se pripravili kot na vsako do sedaj. Treba bo dati vse od sebe,'' je uvodoma dejal mladi igralec.

Nadaljeval je: ''Pričakujemo zmago in nove tri točke. Za to smo zavzeto vadili. Moramo se potruditi, da nadaljujemo s pozitivnim nizom.''

Triglav je trenutno s petimi remiji in eno zmago na devetem mestu. Na drugi strani so belo-modri zbrali že sedem zmag in en remi.

Grudina pojasnjuje: ''Tako kot mi, tudi oni potrebujejo točke, oni za obstanek, mi za evropsko vozovnico. Zagotovo si bodo želeli zmagati, vendar, če bomo pravi, se nimamo česa bati.'' 

Vsi upamo, da bodo fantje ponovili predstavo iz Kidričevega in na svoj račun vpisali nove tri točke.