Srebrnič razočaran

Nova Gorica, 05.11.2017

Miran Srebrnič ni mogel skriti razočaranja po tekmi z kranjskim Triglavom, ki je v Športnem parku visoko slavil in s tem prekinil ugoden niz Novogoričanov v medsebojnih dvobojih.  

Potem, ko sta ekipi v letošnji sezoni že odigrali tri medsebojna srečanja - Gorica se je vselej veselila - so bili tokrat z 0:3 boljši Gorenjci.  

“Poraz je boleč. Žal nam ni uspelo nadgraditi zadnje zmage,” je povedal Srebrnič.

Zadetkov v uvodnih 45 minutah nismo videli, nato pa sta David Tijanić ter Matej Poplatnik kmalu razblinila upe o novem uspehu modro-belih.  

“Prvi polčas ni bil ravno briljanten, toda bil je dovolj dober, da bi iz ponujenih priložnosti zadeli in tekmo odvedli v povsem drugo smer.''

''Vodilni zadetek gostov je prišel takoj po premoru, vendar od tam naprej naša reakcija ni bila dobra.”  

Igralce ND Gorica med prihajajočim reprezentančnim premorom čaka pripravljalno srečanje: ''Sedaj moramo čim hitreje dvigniti glave. Med premorom bomo igrali z Udinesejem, kar je lahko samo koristno in če smo še pred kratkim kazali dobre predstave, jih lahko tudi v prihodnje.''

''Stvar bo potrebno še bolj zagrabiti, saj hočemo do konca prvega dela biti čim uspešnejši.”  

Na priložnost za nove ligaške točke bodo Novogoričani morali počakati dobrih štirinajst dni, saj sledi reprezentančni premor, v katerem pa bo v soboto, 11. novembra na sporedu prijateljski dvoboj z Udinese Calcio. Tekma bo odigrana v Manzanu v Furlaniji.