Uroš Celcer pred potjo v Velenje

Nova Gorica, 16.11.2017

Prva liga TS se po končanem reprezentančnem ciklusu v soboto vrača na slovenske nogometne zelenice. ND Gorica gostuje v Velenju, kjer je ob zadnjih petih obiskih zabeležila kar tri zmage.

Goričane, ki do novega izjemnega uspeha s 1.400 zadetki v Prvi ligi Telekom Slovenije ločijo le še trije goli, se na prvo gostovanje v mesecu novembru odpravljajo z enim samim namenom: ''Naši cilji ostajajo nespremenjeni, mi gremo vsako tekmo na zmago in tako bo tudi sedaj. Rudar je ena izmed ekip, ki se z nami bori za tista mesta, ki vodijo v Evropo in takšne konkurente je potrebno premagovati,'' je uvodoma povedal Uroš Celcer.

28-letni branilec je dodal: 'Reprezentančni premor smo izkoristili, tako kot smo si ga želeli. Naredili smo nekaj treningov za izboljšanje fizične priprave in mislim, da smo pripravljeni na tekmo, ki nas čaka v soboto.''

Na srečanju 17. kroga, ki bo s pričetkom ob 20.20 uri tokrat tudi v neposrednem prenosu na Kanalu A, bi se Novogoričani z morebitno zmago povzpeli na tretje mesto na lestvici prav pred tokratnega nasprotnika.

GREMO, GORICA!