Jan Humar v pričakovanju zadnje domače tekme

Nova Gorica, 23.11.2017

Nogometaše ND Gorice v soboto ob 15. uri čaka še zadnja domača prvenstvena tekma v letošnjem koledarskem letu, saj v goste prihaja zadnjeuvrščena ekipa Ankarana.

Pred srečanjem 17. kroga Prve Lige TS je za nd-gorica.com misli strnil zvezni igralec Jan Humar: ''Že v prvem medsebojnem dvoboju smo pokazali, da smo kvalitetnejša ekipa, toda vsaka tekma v tem športu se začne z 0:0. Vsi se zavedamo, da noben nasprotnik ni enostaven.''

''Potreben bo najvišji nivo koncentracije in iztisniti bomo morali vse od sebe, da pridemo do želenih treh točk,'' je dodal mladi reprezentant.

Goričanom se v zadnjih dveh tekmah ni izšlo po željah. Humar verjame, da bo tokrat drugače: ''V preteklih srečanjih smo imeli nekaj težav z realizacijo. Nismo izkoristili ponujenih priložnosti, tudi v igri smo sposobni pokazati več. Moramo biti malce natančnejši in uspeha se ne gre bati.''

Dodal je: ''Zagotovo bi bilo več kot dobrodošlo oditi z dobro popotnico v sam zaključek tega koledarskega leta. V zadnjih treh tekmah moramo iztržiti kar se da veliko točk, saj si na zimski odmor želimo oditi čim višje uvrščeni.

Zaradi kazni bosta tokrat tekmo izpustila Rok Grudina in Dejan Žigon. Manjkal bo tudi poškodovani Jaka Kolenc.

SE VIDIMO V ŠPORTNEM PARKU!