Srečanje z deležniki kot uvod v tekmo z Olimpijo

Nova Gorica, 01.03.2018

Nedeljska tekma z Olimpijo v Športnem parku ob 16.55 se nezadržno bliža. Kot uvod v spomladanski del sezone pa je ND Gorica v torkovem večeru priredila še eno v vrsti neformalnih druženj z različnimi deležniki iz regionalnega okolja.

Klub letvico pri povezovanju s širšo publiko postavlja izjemno visoko. Pred kratim je kot prvi športni kolektiv v Sloveniji izdal trajnostno poročilo o delovanju samega kluba, ob zdaj že tradicionalni septembrski predstavitvi ND Gorica v centru mesta pa je v dodobra zapolnjeni veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica potekalo še prvo druženje z deležniki.

Ekipa, strokovni štab in uprava so se ob klepetu in prisrčni pogostitvi družili s sponzorji, člani preostalih regionalnih klubov, ljudmi iz lokalnih skupnosti ter mediji. Namen je bil predstavitev delovanja kluba ter vpogled v njegovo vizijo za prihodnost.

Zbrane so nagovorili predsednik ND Gorica Hari Arčon, direktor Sebastjan Komel, trener Miran Srebrnič, kapetan ekipe Alen Jogan ter vodja mladinskega pogona Dušan Jerončič.

Kot vselej je predsednik znova poudaril pomembnost povezave med klubom in širšo regijo, tako pokrovitelji, lokalnimi oblastmi, mladino in vsemi navijači. Klub brez vseh vpetih ne more delovati. Vsi govorniki so pozvali k čimvečji obiskanosti tekem, Arčon pa je svoj nagovor zaključil: ''Poskrbimo, da bo že v nedeljo tribuna polna. Igra goriško srce proti ljubljanskim milijonom. Verjamem, da bo s podporo navijačev zmagalo naše srce!''