Kapetan vabi na tekmo z Olimpijo

Nova Gorica, 03.03.2018

ND Gorica v nedeljo ob 16.55 pred domačim občinstvom pričenja z drugim delom državnega prvenstva. Nasprotnik je ljubljanska Olimpija, trenutno druga ekipa na lestvici.

Kapetan ekipe Alen Jogan pravi: ''Seveda vsi komaj čakamo začetek spomladanskega dela, ker je pavza kar dolga. Imeli smo probleme z vremenom. V Krškem sneg, pri nas burja, ampak pomembno je, da se prvenstvo čimprej nadaljuje, ker že tako ali tako nas čaka zelo naporen ritem z veliko tekmami do konca.”

Jogan pred uvodom komentira: “Čaka nas zelo zahtevna tekma, v kateri bo najprej treba biti zbran, agresiven in discipliniran v obrambi. Menim, da premoremo dovolj kvalitete v napadu, da lahko vzamemo tri točke. Prav hitri, kvalitetni protinapadi so naša velika priložnost.''

''Vabim naše navijače, da se tako tokratne kot tudi vseh naslednjih domačih tekem udeležijo v čimvečjem številu in nam pomagajo, da nam bo na igrišču lažje. Želim si, da bi tudi igralci končno občutili, da je lahko Športni park naša prednost.''

Zaradi poškodb bodo uvodno srečanje spomladanskega dela sezone zagotovo izpustili vratar Grega Sorčan, Miha Gregorič, Rok Grudina, Jaka Kolenc, Miran Burgič, Andrija Filipović in Semir Smajlagić. Odsoten bo tudi Uroš Celcer, ki je zaradi rdečega kartona proti Mariboru v zadnji lanski tekmi prejel prepoved igranja na naslednjih dveh dvobojih.

GREMO, GORICA!