Gradimo lahko na dobri predstavi

Nova Gorica, 03.04.2018

ND Gorica nadaljuje pokalno tekmovanje. V prvem polfinalnem obračunu se bo na domačem igrišču pomerila z Aluminijem.

V torek, 3. aprila, bodo Novogoriški nogometaši nadaljevali pot do finala Pokala Slovenije. Na pomembnem obračunu z Aluminijem si bodo skušali priigrati ugodno izhodišče pred povratno tekmo v Kidričevem.

Gorica je na zadnjem prvenstvem srečanju z Velenjčani prikazala dobro predstavo, zato lahko Kidričane pričakuje z optimizmom. Tako meni tudi strelec izenačujočega zadetka Amel Džuzdanović: ''Na dobri predstavi, ki smo jo prikazali proti Rudarju, lahko gradimo. Končni rezultat bi lahko bil boljši, saj smo si želeli zmage, smo pa zelo zadovoljni z našo igro. To je bila naša najboljša tekma v spomladanskem delu sezone. Ustvarili smo si veliko priložnosti, a žal izkoristili le eno''.

Za Džuzdanovića je bil gol na tekmi z Velenjčani prvi po dolgotrajni poškodbi. ''Gol mi veliko pomeni, saj je od zadnjega minilo veliko časa. Ni bil zmagoviti, vendar sem ga zelo vesel saj je pred nadaljevanjem zagotovo poskrbel za kanček prepotrebne samozavesti.''

Zaveda se vloge favorita na prihajajočem polfinalnem obračunu, še posebno na domačem terenu. ''Igramo doma, kar pomeni, da moramo iztržiti ugoden rezultat pred povratno tekmo. Smo favoriti in verjamem, da bomo to potrdili tudi na igrišču''.

Srečanje je za Gorico izjemno pomembno, saj pokalno tekmovanje ponuja evropsko vozovnico. Povratni dvoboj sledi v četrtek, 12. aprila, ko bo finalni potnik znan tudi dokončno.