Trener Srebrnič: vse nam gre narobe; na voljo je še 27 točk

Nova Gorica, 19.04.2018

Do konca prvenstva ostaja še devet tekem, oziroma celotna zadnja četrtina. Vsa srečanja bodo po urniku tekmovanja odigrana v nekaj več kot mesecu dni, kar pomeni nadaljevanje zelo napornega ritma.

Zadnji dogodki so na igralcih in strokovnem štabu belo-modrih pustili brazgotine, ki pa jih bo potrebno čimprej zaceliti. V igri je še vedno kar 27 točk, srečanja si bodo sledila kot po tekočem traku.

Zadnjo četrtino ND Gorica začenja že v soboto ob 19. uri z domačim dvobojem s Krškim, kar bo priložnost za popravni izpit. Ne pozabimo, igralci nujno potrebujejo podporo s tribun.  

Zadnji poraz je težko prenesel tudi trener Miran Srebrnič, ki ni ovinkaril: ''Srečanje je bilo enakovredno. Imeli smo boljše priložnosti, da bi lahko povedli. Smo v trenutkih, ko nam gre vse narobe. Tudi situacija pri rdečem kartonu je bila dosojena prestrogo. Igralca sta se zapletla med seboj. Lahko rečem, da so moji igralci garali, toda očitno nam nekaj manjka, da bi bili rezultatsko bolj uspešni.''

K temu je dodal: ''Po videnem bi bil tokrat realen neodločen izid, toda na žalost se to ni zgodilo. Tudi zadetek z igralcem manj smo dobili po lastni napaki. Res smo v trenutkih, ko nas vse kaznuje.''

Glavna skrb strokovnega štaba je v tem kočljivem trenutku vcepiti motivacijo za vsako nadaljnje srečanje, na vas dragi privrženci pa je, da moštvo podprete tudi v tem slabem trenutku.

GREMO, GORICA!