Rok Grudina do 2021!

Nova Gorica, 12.05.2018

V okviru oblikovanja ekipe za prihodnjo sezono je pogodbo podaljšal tudi Rok Grudina in s tem pristavil nov kamenček v igralskem mozaiku plavo-belih.

Mladi visokorasli vezist je bil član Vrtnic že v mladinskih selekcijah, nato pa se je preselil v Brda, kjer je bil v sezoni 2015/2016 prvi strelec ekipe. V Novo Gorico se je vrnil leta 2016 in od takrat zabeležil 61 nastopov ter 2 zadetka.

Pogodbo z Gorico je sicer imel do konca naslednje sezone, a je še pred iztekom le te podpisal novo izboljšano, ki traja vse do poletja 2021.

Ob podpisu obnovljenega dolgoročnega sodelovanja je dejal: “Za podaljšanje sem se odločil po tehtnem razmisleku, navsezadnje gre za pomembno življenjsko odločitev. Hvaležen sem za izkazano zaupanje in da se bom še naprej lahko boril za plavo-beli dres. Tudi v prihodnosti bom na vsaki tekmi dal vse od sebe”.

Grudina, se je s svojimi predstavami zelo izkazal, a pravi, da se lahko še izboljša: “Tukaj se že od prvega dneva počutim odlično. Veliko sem se naučil in prostora za napredek je še veliko”.

Nepogrešljivi nogometaš sredine igrišča se je zazrl tudi v prihodnost, za katero ima preproste in razumljive želje: “Želim si, da bi v prihodnje imel manj problemov s poškodbami, saj sem jih v zimskem obdobju priprav imel kar nekaj. Na osebni ravni bi rad pridobil nekoliko več na samozavesti. Gorica si vedno želi biti pri vrhu in lani nam je to uspelo, letos pa prvenstva še ni konec. Prepričan sem, da bomo v prihajajočih sezonah znova konkurenčni”.