Dosegli, kar smo si želeli

Nova Gorica, 19.05.2018

Nogometaši Gorice so v Velenju prišli do trdo prigarane zmage, ki jih ohranja v boju za 4. mesto. Junak plavo-belih je nedvomno bil vratar Grega Sorčan.

Z izjemnimi obrambami je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in tako poskrbel, da je Gorica še vedno v igri za osvojitev 4. mesta. ''Iz Velenja smo odnesli, kar smo si želeli. Vzeli smo tri točke, ki nam ohranjajo možnosti za uvrstitev na četrto mesto. Gremo iz tekme v tekmo, čakata nas še dve, na katerih gremo po šestico in morebitni preboj v Evropo''.

Predvsem v drugem polčasu je imel ogromno dela, ki ga je opravil z odliko. ''Bilo je kar nekaj dela, ampak ni to tako pomembno, važno je, da smo kot ekipa držali skupaj, dosegli zadetek in prišli do treh točk, ki smo jih potrebovali''.

Do konca prvenstva sta ostali še dve tekmi, zaostanek za četrtouvrščenim Rudarjem pa znaša tri točke. ''Ostati moramo mirni in se osredotočiti na vsako srečanje posebej, brez prehitevanja dogodkov. Čaka nas obračun z Ankaranom, kjer je treba zmagati in potem lahko gledamo naprej,'' je zaključil Sorčan.