Opravljen je prvi trening!

Nova Gorica, 15.06.2018

Kratkega poletnega premora je konec. Nogometaši Gorice so danes opravili prvi trening v pripravi na prihajajočo tekmovalno sezono. Znani tudi nasprotniki za trening.

Uvodni trening je potekal na atletski stezi novogoriškega Športnega parka, kjer je 22 igralcev po pozdravu predsednika kluba Harija Arčona in glavnega trenerja Mirana Srebrniča opravilo začetna testiranja.

Kapetan Jogan je zaradi poškodbe trening samo opazoval, Grudina je delal individualno, trenirali pa so: Štrukelj, Likar, Bičič, Kompara, Curk, Tomiček, T. Kavčič, M. Kavčič, Celcer, Humar, Kotnik, Kolenc, Bužinel, Marinič, Jermol, Džuzdanović, Gulič, Filipović in dosedanji mladinci Jan Štrukelj, Leban ter Panič-Nardin.

Po dogovoru se bodo naknadno ekipi priključili še Sorčan, Lipušček, Osuji in Smajlagić. Na preizkušnji pa se mudi mladi vezist Tim Matič, ki je v prejšnji sezoni nastopal za Zarico iz Kranja.

Goričani bodo priprave predvidoma opravili v domačem okolju, že naslednji teden se za 3 dni odpravljajo na Lokve, kjer se bodo osredotočali na fizično pripravljenost. V zaključku meseca sledi odhod v Prekmurje, tam moštvo čakata dve od celotnih osmih pripravljalnih preizkušnji.

 

Spored trening tekem:

Sobota, 23.6., ob 17.00 v Novi Gorici: Medsebojna tekma

Ponedeljek, 25.6., ob 18.00 v Čatežu: Radnički Niš - ND Gorica

Petek, 29.6., ob 18.00 v Odrancih: HNK Zrinski Mostar - ND Gorica

Nedelja, 1.7., ob 18.00 v Stojnci pri Ptuju: FK Partizan - ND Gorica

Sreda, 4.7., v Novi Gorici: ND Gorica - ND Ilirija

Sobota, 7.7., v Kranju: Triglav Kranj - ND Gorica

Sreda, 11.7., v Novi Gorici: ND Gorica - Tabor Sežana

Sobota, 14.7., nasprotnik še ni določen