Adis Hodžić predčasno sklenil sodelovanje

Nova Gorica, 19.06.2018

Ob vstopu v pripravljalni del nove tekmovalne sezone ND Gorica sporoča, da je Adis Hodžić predčasno s klubom sklenil sodelovanje do 31.12.2020.

Trenutno še igralec NK Maribor in tudi aktualni član slovenske reprezentance do 21 let bo moštvu priključen v začetku julija, po tem ko se mu tudi dokončno izteče pogodba s štajerskim prvoligašem.

19-letni Hodžić, ki se najbolje znajde na položaju desnega bočnega branilca, prihaja iz Zagorja ob Savi. Svoje prve nogometne korake je pri šestih letih naredil pri Zagorju, nogometna pot ga je nato vodila v Olimpijo, dve leti kasneje, leta 2015, pa je sledil prestop v Maribor, kjer je kljub svoji mladosti na članskem prizorišču zbral že 15 nastopov, med drugim tudi 2 v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Redno je igral tudi za vse mlajše reprezentančne selekcije.

V preteklih sezonah je bil obetavni Hodžić redno priključen obveznostim prve ekipe Maribora. Svoj članski debi je dočakal v Ljudskem vrtu proti Gorici v zadnjem krogu sezone 2015/2016, na tekmah prve slovenske kadetske in mladinske lige pa je v vijoličastem zbral kar 95 nastopov. Petkrat je nastopil tudi v mladinski Ligi prvakov.

 

Foto: NKMB