Tim Matič, dobrodošel!

Nova Gorica, 17.07.2018

Začetek nove sezone se hitro približuje in Gorica se je okrepila še z enim mladim nogometašem. Prihaja vezist Tim Matič.

19-letnik je odraščal na Bledu, kjer je obiskoval osnovno šolo in igral nogomet pri tamkajšnjemu klubu. Ker je pokazal velik potencial, se je pri kadetih preselil k Olimpiji in tam ostal do zaključka mladincev, nato pa odšel k Zarici iz Kranja, kjer je izkušnje nabiral v 2. SNL.

S plavo-belimi je oddelal praktično celotne priprave, na katerih se je izkazal, zato se je vodstvo kluba odločilo, da 189 centimetrov visokemu vezistu ponudi sodelovanje.

Ob podpisu je Matič dejal: "Zelo sem vesel, ND Gorici pa se zahvaljujem za ponujeno priložnost, ki jo bom poizkušal maksimalno izkoristiti in upravičiti zaupanje".

Zaenkrat je v Novi Gorici zelo zadovoljen in pravi, da si želi čim bolj napredovati: "Prvi vtisi so zelo pozitivni, saj so me soigralci in vsi ostali v klubu lepo sprejeli. Pogoji za razvoj in uspeh so na visokem nivoju, kar mi daje veliko možnosti za napredek v prihodnosti".

Želi si pomagati klubu do uspehov in posledično poskrbeti za zadovoljstvo navijačev: "Na vsakem treningu in tekmi bom dal vse od sebe ter čakal na priložnost, ki jo bom skušal dobro izkoristiti. Gorici želim pomagati do čim boljšega uspeha in verjamem, da bomo s soigralci storili vse, da bomo na koncu sezone skupaj z navijači zadovoljni".