Potreben bo pravi pristop

Nova Gorica, 05.08.2018

V ponedeljek bo Gorica lovila drugo zmago v aktualni sezoni, to pa ji bo skušala preprečiti ekipa Triglava iz Kranja. Svoje misli glede prihajajočega srečanja nam je zaupal Uroš Celcer.

Z dosedanjim potekom sezone je zadovoljen, a pravi, da bo potrebno tako tudi nadaljevati: "Začeti prvenstvo s 4 točkam je seveda vzpodbudno, glede na to, da smo v Celju zaostajali po prvem polčasu za dva gola. Pomembno je, da je ekipa pokazala karakter in na koncu smo bili celo blizu zmagi. Zmaga proti Triglavu je vsekakor pomembna, saj nam bo s sedmimi točkami lažje igrati zahtevne tekme, ki sledijo.”

Zelo je zadovoljen s predstavo, ki so jo pokazali proti italijanski prvoligaški ekipi S.P.A.L.: "Z moštvi iz Serie A se je vedno lepo pomeriti, če pa vidiš, da se lahko z njimi enakovredno kosaš, je pa še toliko bolje, ker celotna ekipa dobi potrditev, da se dobro dela na treningih.”

Lansko sezono je Triglav nogometašem Gorice povzročil precej težav, a Celcer pravi, da bodo s pravim pristopom letos to preprečili: ''Triglav nam je lani odščipnil veliko točk in morda odnesel tudi Evropo. Da bomo to letos preprečili, bo potrebno v vsako tekmo iti kot proti Olimpiji in v drugem polčasu tekme v Celju.''

 

K.P.