Za zmage treniramo in se trudimo

Nova Gorica, 21.08.2018

Plavo-beli so na zelo atraktivni tekmi proti Domžalam prišli do zmage in poskrbeli, da so tri točke ostale doma. Osuji, edini strelec, je podal svoj pogled na srečanje. 

Nigerijski napadalec pravi, da je bila Gorica na obračunu polnem priložnosti boljša: "Zmaga je bila zaslužena. Zanjo smo cel teden trdo delali, zato smo je zelo veseli. Dobili smo potrditev, da smo na pravi poti in upam, da bomo tako tudi nadaljevali."

Vknjižil je svoj drugi zaporedni gol na domačem terenu, a osredotoča se le na ekipni uspeh: "Najpomembneje je, da smo uspeli zmagati. Za zmage treniramo in se trudimo. Ni pomembno kdo zabije gol, štejejo le tri točke, ki jih dobi ekipa."

Zelo ceni podporo domače navijaške skupine, ki jih zvesto spremlja doma in v gosteh: "Zelo veliko nam pomeni podpora s tribun, kakršno so nam tokrat nudili Terror Boysi, saj ta lahko naredi razliko. Kot vedno so bili tudi danes odlični, za kar se jim zahvaljujem. Nudili so nam motivacijo, ki smo jo še kako potrebovali. Dali bomo vse od sebe, da jih bomo razveseljevali tudi v nadaljevanju sezone." 

 

K.P.