Nik Jermol do prvenca

Nova Gorica, 30.08.2018

Gorica je iz Velenja odnesla 3 točke in po 6. krogu zaseda 2. mesto na prvenstveni lestvici. Svoje misli nam je po obračunu zaupal strelec prvenca v plavo-belem dresu Nik Jermol. 

Na srečanju, kjer gledalci niso videli veliko obetavnih situacij za zadetek, so bili spretnejši nogometaši Gorice, ki jim je uspelo doseči 2 gola: "Tekma je bila dokaj izenačena. V drugem polčasu, ko se je igra malce razživela, je bilo na vsaki strani nekaj priložnosti in nam jih je uspelo izkoristiti. Srečanje se je tako končalo srečno in z borbenostjo smo prišli do nove izjemno pomembne ter zaslužene zmage."

19-letni vezist, ki je produkt domače nogometne šole, je pri ND Gorica zaigral tako za selekciji U17 kot U19, svoj prvenec v članski konkurenci pa je dosegel že na drugem prvenstvenem nastopu: “Občutki so zares fantastični. Zelo sem vesel tega trenutka, ki sem ga komaj čakal. Dosegel sem zadetek, ki mi bo za vedno ostal v spominu, sploh po tistem prvem zgrešenem strelu, ki bi ga moral bolje zaključiti."

V nedeljo v Športni park prihaja Mura, ki je dokazala, da je sposobna dobro igrati in presenetiti kateregakoli nasprotnika: "Zavedamo se, da je Mura dober nasprotnik, a naš cilj je zmaga. Tako proti Domžalam, kot tudi proti Mariboru so pokazali, da gre za kvalitetno moštvo, toda igramo pred svojimi navijači, zato morajo tri točke ostati doma."

 

K.P.