Doma šteje samo zmaga

Nova Gorica, 02.09.2018

Pred nogometaši ND Gorica je po sredini zmagi že nov prvenstveni preizkus, saj v novogoriški Športni park prihaja Mura. Svoje misli je podal bočni branilec Jani Curk.

Po treh dneh premora Goričane čaka nova tekma, Curk pravi, da so se dobro spočili: "Za regeneracijo je bilo dobro poskrbljeno. V ekipi je odlično vzdušje in pripravljeni smo na nedeljski boj. Mura velja za kompaktno moštvo, zato bo potrebno biti izjemno pozoren od prve do zadnje minute."

To bo zadnje prvenstveno srečanje pred štirinajstdnevnim reprezentančnim premorom, a mladi branilec meni, da je enako pomembno kot vse ostale: "Vsaka tekma je pomebna. Trenutno imamo zelo dober položaj na lestvici in lepo bi bilo, da na reprezentančno pavzo odidemo z lepo popotnico za nadaljvenje prvenstva."

Plavo-beli so na dosedanjih treh domačih dvobojih še neporaženi in Curk si želi, da bi tako ostalo tudi po dvoboju z Muro: "Doma šteje samo zmaga in vse bomo naredili, da 3 točke ostanejo v Športnem parku, ki mora postati prava trdnjava."

 

K.P.