Vladimir Oršolić novi branilec

Nova Gorica, 08.09.2018

V ekipo ND Gorica prihaja nov igralec. Osrčje obrambe bo okrepil mladi centralni branilec Vladimir Orsolić.

21-letni državljan Bosne in Hercegovine ter Hrvaške je bil v Novi Gorici že nekaj časa na preizkušnji, sedaj pa se je vodstvo kluba odločilo, da mu ponudi pogodbo. Svojo nogometno kariero je začel pri klubu iz njegovega domačega kraja, in sicer Goranin Delnice. Pri 15 letih je prestopil k Lokomotivi iz Zagreba, za katero je nastopal do 18. leta. Sledil je odhod k Dinamo Zagreb II, kjer je preživel eno sezono, nato pa prestopil k NK Lucko, od koder prihaja v Novo Gorico. 

Ob podpisu pogodbe je dejal: “Zelo sem vesel, da sem se s klubom uspel dogovoriti o sodelovanju. Tukaj sem že nekaj časa, in zaenkrat je vse tako kot mora biti. Ekipa me je lepo sprejela, poleg tega pa se na treningih dela zelo kvalitetno. Kar se tiče osebnih želja, si želim čim več zdravja. S trdim delom si bo potrebno izboriti mesto v moštvu, in posledično z dobrimi igrami izpolniti pričakovanja s strani kluba. Rad bi se zahvalil upravi in trenerskemu štabu za zaupanje, ki so mi ga pokazali s ponujeno pogodbo.''

Pri ND Gorica Vladimirju, ki bo na hrbtu nosil številko 6 želimo obilo sreče in uspehov v plavo-belem dresu, ob enem pa je potrebno omeniti tudi novico v smeri odhoda, saj bo v naslednji polovici koledarskega leta pri NK Tolmin status posojenega igralca imel vratar Uroš Likar.

 

K.P.