Kolman in Burgić okrepila strokovni štab

Nova Gorica, 17.09.2018

ND Gorica krepi svoj strokovni štab. Obstoječim članom sta se pridružila klubska legenda Miran Burgič in bivši nogometaš Saša Kolman.

Burgič je postal povezovalni člen med člansko ekipo in vodstvom kluba.  V svoji nogometni karieri je uspešno nastopal za številne klube, a največji pečat je pustil v Novi Gorici. V dresu Vrtnic je trikrat postal državni prvak, in v sezoni 2005/2006 osvojil naziv najboljšega strelca prve slovenske nogometne lige. Zbral je tudi pet nastopov za slovensko izbrano vrsto. Po koncu lanske sezone se je odločil, da zaključi svojo športno pot, a ND Gorica se je odločilo, da želi klubsko legendo in idola mnogih nadobudnih nogometašev zadržati v klubu.

Novi pomočnik trenerja in ob enem strokovni sodelavec v nogometni šoli je postal Saša Kolman. Je bivši nogometaš, ki se je odločil zapluti v trenerske vode. V svoji nogometni karieri je zaigral za številne klube, med drugim tudi za mladinske selekcije Gorice. Kot trener je velik pečat pustil v tujini, natančneje Avstraliji sedaj pa se vrača v domače okolje in bo skupaj s Florijanom Debenjakom pomagal Miranu Srebrniču.

 

K.P.