V Ljubljano gremo po zmago

Nova Gorica, 26.09.2018

Nogometaši Gorice bodo v četrtek odigrali srečanje 10. kroga Prve lige TS. V Stožicah se bodo pomerili z Olimpijo, ki bo pogrešala kaznovanega Štigleca. Svoja pričakovanja nam je razkril Grega Sorčan.

Junak zadnje medsebojne tekme v prestolnici, ki se je končala z rezultatom 0:0, verjame, da je ključnega pomena za dobre predstave trdo delo: "Po mojem mnenju je ključnega pomena zares dobro delo na treningih. Imamo izvrstnega trenerja vratarjev in počutim se odlično tako na, kot tudi izven terena. Zagotovo pa je zelo pomembno vselej dati svoj maksimum."

Prva četrtina prvenstva, v kateri so Goričani zbrali 16 točk, je zaključena. Obračun z Olimpijo, ki je v odlični formi, bo težek preizkus ob vstopu v nadaljevanje:"Prepričan sem, da smo na to pripravljeni, saj imamo dobro ekipo, kar je razvidno že ob pogledu na lestvico. Zbrali smo veliko število točk, vzdušje v ekipi je fantastično, treningi so na visokem nivoju, zato nadaljevanje prvenstva že nestrpno pričakujemo."

Sorčan se zaveda, da so Ljubljančani v odlični formi, a ga to ne obremenjuje, saj meni, da jih lahko premagajo: "Načrt in cilj tekme sta ista kot vselej, kljub temu da ne igramo pred svojimi navijači. Olimpija zagotovo velja za favorita, saj premorejo kar precej kvalitetnih nogometašev, ampak v Ljubljano gremo tudi tokrat po zmago. V letošnji sezoni smo jih že premagali in zakaj jih ne bi še drugič."

 

K. P.