Cilj je zmaga

Nova Gorica, 06.10.2018

Plavo-beli se v nedeljo odpravljajo v Kranj, kjer bodo ob 15.30 odigrali prvenstveno srečanje proti Triglavu. Svoje poglede na prihajajoči obračun je podal eden izmed ključnih igralcev, Matteo Tomiček. 

Mladi hrvaški branilec, ki je letos odigral vse prvenstvene tekme, pravi, da je njihov cilj zmaga: "Navijači lahko od nas tako kot vedno pričakujejo borbeno igro, naš cilj pa je seveda zmaga. Triglav velja za čvrsto ekipo, ki se vselej bori, zato moramo iti v tekmo z maksimalno zbranostjo."

Prvo srečanje se je v Novi Gorici končalo z delitvijo točk, a za Tomička to sploh ni pomembno: "Prva tekma se je končala z rezultatom ena proti ena, ampak to je že za nami, zato se s tem ne obremenjujemo. Proti vsakemu nasprotniku gremo na zmago, in Triglav ne bo izjema."

Dejstvo, da je začel vseh 11 prvenstvenih tekem, mu veliko pomeni, saj je to zanj dokaz trenerjevega zaupanja: "Odigral sem vsa srečanja, in zelo sem vesel, da mi trener zaupa ter mi ponuja priložnosti, moja odgovornost pa je, da to vsako tekmo upravičim. Seveda so bili nekateri obračuni boljši od drugih, a na splošno sem zadovoljen. Veliko sem napredoval in zelo sem motiviran za nadaljevanje prvenstva."

 

K. P.