Potrebno je dvigniti glave

Nova Gorica, 25.10.2018

Plavo-beli so na prvem obračunu Pokala Slovenije klonili proti ekipi Mure. Po porazu z 0:3 je svoje misli podal Andrija Filipović.

Mura je bila boljši nasprotnik in si pred domačim srečanjem priigrala lepo prednost: "Mislim, da si takšnega poraza kljub vsemu nismo zaslužili. Imeli smo svoje priložnosti, ki so žal ostale neizkoriščene. Potrebno je dvigniti glave in že v nedeljo, ko gostujemo v Domžalah, vknjižiti pozitiven rezultat, potem pa moramo verjeti na presenečenje v Murski Soboti. Dogajali so se že večji preobrati zato, vanj verjamemo."

Nogometaši Mure so si priigrali visoko prednost, a Filipović verjame, da plavo-belim lahko uspe: "Zagotovo bo težko. Mura ima res visoko prednost in najverjetneje se bodo postavili malce bolj obrambno ter čakali na protinapade, zato moramo biti mirni, v obrambi zbrani in ko pride priložnost zabiti zadetek."

V nedeljo Goričane čaka pomemben obračun za prvenstvene točke z Domžalami: "Imamo dva zaporedna poraza, torej je izjemno pomembno proti Domžalam vknjižiti dober rezultat. Gremo na zmago, vanjo verjamemo in to je vse kar šteje."

 

K. P.