ND Gorica je postala Romina ekipa dneva!

Nova Gorica, 30.11.2018

AS Roma je v svoji iniciativi povezovanja nogometne skupnosti ND Gorica na družbenem omrežju Twitter izpostavila kot ekipo dneva!

ND Gorica ima ob enem novega sledilca na omenjenem družbenem omrežju: @AsRomaEN, globalno znan pod imenom ROMA ADMIN, je prepoznan kot najbolj inovativen Twitter profil v svetu nogometa!

Njihov uradni profil v angleškem jeziku ima skoraj 370.000 sledilcev, italijanski (@OfficialASRoma) 1,7 milijona. Ena izmed skupnih točk obeh ekip je njun dvoboj v UEFA tekmovanju v sezoni 2000/2001, na katerem sta nastopili tudi legendi obeh klubov, in sicer Miran Srebrnič za plavo-bele in Francesco Totti za Romo. 

ND Gorica veliko pozornosti posveča interakciji s podporniki in sledilci na družbenih omrežjih, tovrstne akcije pa so dobrodošle za večjo prepoznavnost kluba v mednarodnem prostoru. 

Na svojem twitterju so pri italijanskemu velikanu zapisali: "Romina twitter ekipa dneva je slovenska Gorica. Starejši navijači Rome se lahko spomnijo skupne zmage z 11:1 v pokalu UEFA leta 2000, po nekaj težavah pa so se s svojo politiko mlajših nogometašev pobrali, ob tem so s pozitivnimi in navijačem prijaznimi objavami dejavni tudi na družabnih omrežjih.''

 

Besedilo: Kristjan Pahor